جراحی و پروتز ایمپلنت توسط دکتر هومن پاک نیت
بهترین کیفیت. مطمئن و زیبا
۰۲۱-۲۲۲۸۵۰۸۶
اگر شما کاندید جراحی ایمپلنت و جایگزینی دندانهای از دست رفته با ایمپلنت می باشید و جهت قرار دادن ایمپلنت به پیوند سینوس و یا استخوان نیاز دارید دیگر نگران مراحل جراحی پیچیدگیهای حین درمان زیبایی کار در انتها و کیفیت متریال و ایمپلنت های مورد استفاده نباشید.
چرا که دکتر هومن پاک نیت با ۱۵ سال سابقه در جراحی ایمپلنت های دندانی و همچنین بازسازی دندان های از دست رفته از طریق روکش های زیبایی و با گذراندن دوره های پیشرفته جراحی زیرنظر برترین اساتید ایمپلنتولوژی دنیا همچون پروفسور تیزیانو تستوری و موریس سالاما در برترین موسسات ایمپلنتولوژی دنیا همچون lake como institute
با استفاده از برترین سیستم ایمپلنت دنیا ساخت کشور سوئیس و به روز ترین تکنولوژی های دیجیتال در مراحل جراحی و ساخت روکش نیازها و نگرانی های شما را از یک درمان ایمپلنت مطمئن، با کیفیت و زیبا در کوتاه ترین مدت زمان ممکن برطرف می سازد.
ایمپلنت های دندانی Active یک سیستم ایمپلنت با کارایی بالا هستند که برای ایجاد یکپارچگی استخوانی مطلوب و پایداری طولانی مدت طراحی شده است. این ایمپلنتهای سوییسی از تیتانیوم زیست سازگار ساخته شده اند و دارای یک تکنولوژی سطح منحصر به فرد هستند که باعث بهبود سریعتر و قوی تر استخوان می شوند به شکلی که ظرف مدت ۱۵ الی ۳۰ روز طول دوره درمان به پایان می رسد
فناوری سطح Active یک فرآیند اختصاصی است که در انحصار یک شرکت سوییسی میباشد که با ایجاد یک سطح ریز زبر توانایی ایمپلنت را برای ادغام با بافت استخوانی اطراف افزایش می دهد و ایمپلنتهای تا زمان جراحی در یک مایع مخصوص نگهداری می شوند .
سطح Active همچنین باعث بهبود سریع تر و کاهش خطر شکست ایمپلنت می شود.در نتیجه در دوران میانسالی به بعد و یا در افراد سیگاری ، دیابتی و مراجعین با سابقه کمی تراکم استخوان این نوع ایمپلنت مطمئن ترین سیستم درمانی می باشد.
ایمپلنت های دندانی به پایههای استوانهای شکل از جنس تیتانیوم گفته میشود که توسط دندانپزشک طی پروسه جراحی جایگزین ریشه دندانهای از دست رفته میشوند، این پایه های تیتانیومی بعد از گذشت یک الی دو ماه از زمان جراحی به استخوان فک جوش میخورد و به صورت یکپارچه کاملاً به استخوان فک میچسبند و بعد از این مدت قطعه دوم ایمپلنت به آن اباتمنت گفته میشود به روی پایه جراحی شده پیچ میشود سپس بر روی این مجموعه روکشهای دندانی یا پروتزهای مختلف که جایگزین دندانهای از دست رفته هستند قرار می گیرند.
۱.تک دندان از دست رفته یک دندان ممکن است به علت پوسیدگی شدید کشیده شده باشد ایا بر اثر تصادف یا حادثه ای از جایش کاملا خارج شده باشد و یا اینکه به علت مسائل ژنتیکی وجود نداشته باشد دندان از دست رفته به شکلی منفی بر روی ظاهر لبخند و یا عملکرد جویدن تاثیر گذار است ایمپلنت های دندانی ظاهر و عملکردی کاملا مشابه دندان های طبیعی دارند از این رو بهترین گزینه برای جایگزینی دائمی دندان های از دست رفته با ظاهری کاملا طبیعی و تطابق زیاد با دندان های اطراف میباشند.
۲. در مواردی که تعداد زیادی دندان در کنار یکدیگر و یا همه دندانها از دست رفته اند بهترین درمان ممکن که جایگزین پروتزهای متحرک می باشد و استفاده از ایمپلنت های دندانی است به گونه ای که بسته به شرایط استخوان برای جایگزینی ۱۲ دندان در یک فک می توان فقط از ۴ تا ۸ ایمپلنت استفاده نمود که نتیجه این درمان به طور دائمی کاملا مشابه دندانهای طبیعی چه از نظر زیبایی و چه از نظر عملکرد و جویدن خواهد بود.
۳. در افراد بی دندان که از پروتزهای متحرک استفاده میکنند و تمایلی به جایگزینی با تعداد زیادی ایمپلنت ندارند و یا وضعیت استخوان مانع از قرار دادن تعداد کافی ایمپلنت میشود میتوان با استفاده از حداقل تعداد ایمپلنت پروتز متحرک یا دندان مصنوعی را به ایمپلنت متصل نمود تا حرکت دندان مصنوعی به حداقل رسیده و عملکرد ان به حداکثر خود برسد.
درمان ایمپلنت در حالت معمول دارای سه مرحله است:
مرحله ی اول: قرار دادن پایه از جنس تیتانیوم در استخوان فک به گونه ای که این قطعه زیر لثه و استخوان برای مدت یک تا پنج ماه بسته به شرایط استخوان باقی می ماند تا استخوان به این قطعه کاملاً جوش خورده و متصل شود ، این قطعه در واقع نقشه ریشه دندان طبیعی را ایفا می کنند
مرحله دوم: اتصال قطعه دوم ایمپلنت به قطعه کار گذاشته شده در مرحله اول به گونه ای که این قطعه از لثه کاملا خارج بوده و در محیط دهان دیده میشود در واقع این قطعه نقشه تاج دندان تراش خورده و آماده برای روکش را ایفا می کنند در این مرحله قالب گیری و یا اسکن سه بعدی در روش های دیجیتال برای ساخت روکش نهایی نیز انجام میشود و ممکن است در این مرحله و یا حتی مرحله قبل برای مدتی از روکشهای موقت استفاده شود
مرحله سوم: اتصال روکش ساخته شده به روش معمولی و یا دیجیتال به قطعه نصب شده در مرحله دوم تنظیم روکش و بررسی عملکرد مناسب روکش در جمعیت و همچنین ظاهر مناسب روکش هنگام صحبت کردن و لبخند زدن
شایان ذکر است که کلیه این مراحل توسط دکتر پاک نیت در مطب و همچنین تحت نظارت ایشان در لابراتوار انجام می پذیرد تا از کیفیت و برآورده شدن انتظارات شما اطمینان حاصل شود
پس از پایان درمان حفظ کیفیت بالای موجود در درازمدت ارتباط مستقیمی با عادات و رعایت بهداشت دارد از این رو رعایت نکات زیر کاملا ضروری میباشد.
افرادی که چندین دندان مجاور یکدیگر را از دست دادهاند با قرار دادن دو پایه ایمپلنت امکان گذاشتن یک بریج به تعداد ۳ یا ۴ واحد را بر روی این دو پایه دارند.
درمان های ایمپلنت را با ظاهر و عملکرد طبیعی و مادامالعمر میشناسیم از این روش آینده این نوع درمان ها را بتوان به نوعی سرمایه گذاری برای تمام طول عمر در نظر گرفت.
هزینه درمان با ایمپلنت دندانی بسته به وضعیت استخوان فک و شرایط ناحیه تحت درمان از فردی به فرد دیگر میتواند کاملاً متفاوت باشد از طرفی این نوع اینترنت استفاده شده کشور سازنده و کیفیت اینترنت و نوع و کیفیت روکش ساخته شده بر روی این ها می تواند تاثیر بسزایی بر هزینهها داشته باشد
از این رو پس از معاینه های اولیه توسط دکتر پاک نیت امکان ارائه هزینه با جزئیات کامل و شرایط و زمانبندی پرداخت به شما موجود میباشد.
بهترین، مطمئن ترین و ماندگارترین نوع ایمپلنت دندان ایمپلنت اکتیو سوییسی است و درون یک مایع کوکتل مخصوص قرار دارد که باعث تسریع در استخوان سازی با کیفیتی بیشتر از ایمپلنتهای معمولی می شود.
هزینه ایمپلنت اکتیو به دلیل استفاده از تکنولوژی انحصاری ، استخوان سازی سریع تر و با کیفیت تر و طول عمر بیشتر از ایمپلنت معمولی بیشتر است.
دندانپزشکان توصیه میکنند کاشت ایمپلنت دندان از سنین ۱۸ سالگی به بعد انجام شود که رشد استخوان فک کامل شده است.
تمام انواع ایمپلنت به شرط استخوان سازی با کیفیت توسط بدن در اطراف ایمپلنت دوام بالایی دارند و تا آخر عمر میتوانید از انها استفاده کنید.
خیر. ایمپلنت دندان هیچ تغییری در نحوه گفتار و تکلم شما ایجاد نخواهد کرد.
ایمپلنت به شرط عدم وجود بیماری سیستمیک مانند دیابت و یا عادتهای مخرب مانند استفاده از دخانیات وی ا دندان قروچه به عنوان درمانی مادام العمر شناخته میشود .
ایمپلنت دیجیتال همان ایمپلنت معمولی است که صرفا از یک راهنمای جراحی دیجیتال جهت راحتی کار جراح در درمانهای وسیع یا درمانهای ساده برای جراحان کم تجربه استفاده میشود و از هر نوع ایمپلنتی میتوان استفاده نمود.
برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
نیاوران، خیابان جماران، جم سنتر، طبقه ۱۰ واحد ۱۰۰۶
ساعت تماس ۱۳ تا ۱۸
۰۲۱-۲۲۲۸۵۰۸۶
۰۲۱-۲۶۴۰۰۴۰۵
۰۲۱-۴۰۲۲۸۰۶۶
رزرو وقت
جهت رزرو وقت مطب فرم زیر را تکمیل نمایید.
فقدان دندانها به هر دلیلی حس بدی برای فرد به دنبال دارد. دندانها مانند هر عضو دیگری از بدن، کارآیی خاص خود را دارند و نبود آنها سیری از مشکلات مختلف را برای ما به دنبال خواهد داشت. وقتی یکی یا چند تا از دندانهای خود را از دست میدهید، مشکلات مختلف گوارشی و زیبایی شما را با چالش مواجه میکنند.
دندانپزشکان توصیه میکنند که به محض از دست دادن یک دندان، به دنبال راهی برای پرکردن جای خالی آن باشید. از بین روشهای مختلفی که برای پرکردن جای خالی دندانهای از دست رفته وجود دارد، روش کاشت ایمپلنت یک روش دائمی و کاملا ایمن است. کاشت ایمپلنت در کل جهان به عنوان درمان اصلی جای خالی دندانهای از دست رفته به شمار میرود. در این مقاله هر آن چیزی که لازم است در مورد ایمپلنت دندان بدانید، توضیح خواهیم داد.
ایمپلنت دندان، نوعی پروتز است که شکلی دقیقا شبیه به دندانهای طبیعی ما دارد. همان طور که میدانید، پروتزهای مصنوعی میتوانند وظیفه و نقش عضو از دست رفته را در بدن ما بازیابی کنند. ایمپلنت دندان با قرارگیری در استخوان فک به خوبی جای خالی دندانها را پر میکند. ایمپلنت دندان یک سیستم پیشرفته اما ساده است که از اجزای مختلفی تشکیل میشود و دندان طبیعی را در دهان شبیهسازی میکند.
ایمپلنت دندان از بخشهای مختلفی تشکیل میشود. هر کدام از این بخشها به ترتیب مراحل نصب ایمپلنت، درون دهان نصب شده و در نهایت شبیه به یک دندان طبیعی میشوند. اجزای تشکیل دهنده ایمپلنت دندان عبارت اند از:
فیکسچر قطعهای به شکل پیچ است که با عمل جراحی جزئی یا از طریق پانچ لثه درون استخوان فک قرار میگیرد. فیکسچر مهمترین بخش ایمپلنت بوده و استحکام ایمپلنت مستقیما به آن مربوط میشود. فیکسچر بعد از گذشت چند ماه کاملا به استخوان فک جوش خورده و به عنوان ریشه دندان مصنوعی عمل میکند. جنس فیکسچر از آلیاژ تیتانیوم است که سازگاری بالایی با بافتهای بدن دارد. بروز آلرژی و حساسیت به فیکسچر به ندرت اتفاق میافتد.
اباتمنت قطعه میانی ایمپلنت است و پل ارتباطی فیکسچر و روکش ایمپلنت است. بعد از کاشت فیکسچر و اتصال آن به استخوان فک، اباتمنت روی آن سوار میشود و سپس بخش بعدی نصب میشود.
روکش ایمپلنت بخش قابل مشاهده آن بوده و شبیه به دندانهای طبیعی است. روکش ایمپلنت بعد از قالبگیری در لابراتوار دندانپزشکی ساخته شده و بعد روی اباتمنت نصب میشود. جنس روکش معمولا از سرامیک بوده و مقاومت خوبی در برابر تغییر رنگ و لکه دارد.
ایمپلنت دندان بر اساس نحوه کاشت به انواع زیر تقسیم میشود:
۱- ایمپلنت اندواستیل به عنوان بهترین ایمپلنت دندان شناخته میشود و به شکل پایههای کوچک و گرد از جنس تیتانیوم است.
۲- ایمپلنت ساب پریواستیل که روش مناسب برای کاشت ایمپلنت برای افرادی است که استخوان فکشان مقاومت بالایی ندارد. در ایمپلنت ساب پریواستیل یک پایه فلزی روی استخوان قرار گرفته و روکش روی نصب میشود.
۳- ایمپلنت دو مرحله ای که در آن بعد از قرارگیری فیکسچر درون استخوان فک، بخشی از آن بیرون از لثه قرار میگیرد. در این روش تنها یک مرحله جراحی وجود دارد و بعد از دوره بهبودی نیازی به بازکردن مجدد لثه نیست.
۴- ایمپلنت تک مرحله ای که محبوبترین روش کاشت ایمپلنت است. در این روش کاشت ایمپلنت در دو مرحله جدا از هم انجام میشود. در این روش دو بار جراحی انجام میشود. جراحی دوم یک جراحی جزئی بوده و برای نصب روکش است.
خیلی از افرادی که درگیر بی دندانی هستند، از انجام کاشت ایمپلنت دندان خودداری میکنند و دلیل آنها ترس از جراحی و درد در این درمان است. اما واقعیت چیز دیگری است، تمام مراحل کاشت ایمپلنت دندان با تزریق بی حسی و در صورت نیاز بی هوشی فرد انجام میشوند. به این ترتیب شما در حین درمان کوچکترین دردی حس نخواهید کرد. بعد از نصب ایمپلنت هم درد و تورم تنها تا ۲ روز ادامه دارد و خود به خود رفع میشود. برای کنترل درد بعد از نصب ایمپلنت میتوانید از داروهای مسکن بدون نسخه استفاده کنید.
کاشت ایمپلنت دندان مزایای زیادی دارد که باعث شده تا به عنوان گلد استاندارد درمان جای خالی دندانها در کل جهان مطرح شود. برخی از مهمترین مزایای کاشت ایمپلنت دندان عبارت اند از:
معایب ایمپلنت بیشتر مربوط به دوره نقاهت آن است و شامل مواردی چون تهوع، استفراغ، درد، تورم، خونریزی خفیف و … میشود. این معایب در مقابل با مزایای زیاد کاشت ایمپلنت دندان ناچیز هستند و میتوان از آنها صرف نظر کرد. با انتخاب یک دندانپزشک با تجربه و متخصص دیگر نیازی نیست نگران معایب ایمپلنت باشید.
ایمپلنت دندان روشی کاملا ایمن برای پر کردن جای خالی دندانها است و از تمام سازمانهای بهداشتی تاییدیه گرفته است. عوارض احتمالی بعد از کاشت ایمپلنت شامل موارد زیر است:
عوارضی چون التهاب و تورم بعد از کاشت ایمپلنت، موقتی هستند و بعد از گذشت چند روز خود به خود از بین میروند. اما عارضهای چون لق شدن ایمپلنت، بسیار نادر بوده و نیاز به مداخله فوری پزشکی دارد. این عارضه معمولا در اثر کاشت نامناسب و غیراصولی رخ میدهد.
کاشت ایمپلنت دندان به افراد زیر پیشنهاد میشود:
کاشت ایمپلنت دندان به افراد زیر توصیه نمیشود:
چند نکته مهم وجود دارد که قبل از کاشت ایمپلنت باید به آنها توجه کنید:
مراحل کاشت ایمپلنت دندان به صورت زیر است:
۱- بررسی و معاینه اولیه: در این مرحله هدف ارزیابی سلامت دندانها و وضعیت سلامت جسمی شما برای کاشت ایمپلنت بررسی میشود.
۲- خارج کردن دندان یا ریشه آن: سپس باید دندان پوسیده فعلی یا ریشه دندان قبلی از استخوان فک خارج شده و چند روز منتظر ماند تا کمی بهبود یابد.
۳- کاشت فیکسچر: بعد از بهبود محل کاشت ایمپلنت، فیکچسر از طریق یک برش عمیق و طولی یا به روش پانچ لثه درون استخوان فک قرار میگیرد.
۴- قالبگیری: روکش ایمپلنت برای هر فرد به صورت اختصاصی ساخته میشود. برای این کار ابتدا از دندان قالبگیری شده و قالب به لابراتوار فرستاده میشود. زمان ساخت و آماده سازی روکش ممکن است ۲ تا ۳ هفته طول بکشد. تا زمانی که روکش نهایی آماده میشود، باید از روکشهای موقتی برای جلوگیری از آسیب دیدن ایمپلنت استفاده کنید.
۵- نصب اباتمنت و هیلینگ ایمپلنت: بعد از گذشت تقریبا ۴ ماه و اطمینان از اتصال فیکسچر به استخوان فک، اباتمنت و هیلینگ ایمپلنت در جای خود قرار میگیرند.
۶- نصب روکش: در انتها روکش اماده شده در لابراتوار روی اباتمنت نصب میشود. سپس دندانپزشک با تستهای مخصوصی راحتی و عملکرد روکش را بررسی میکند. در صورت وجود هر گونه مشکلی، روکش برای ترمیم به لابراتوار ارسال میشود و بعد در جای خود قرار میگیرد.
همان طور که گفتیم کاشت ایمپلنت دندان باید به صورت مرحله به مرحله انجام شود به همین دلیل پروسه زمانبری دارد. پروسه کاشت ایمپلنت به طور معمول از ۴ تا ۸ ممکن است طول بکشد. این زمان بسته به روش کاشت ایمپلنت متفاوت است، برای مثال کاشت ایمپلنت دیجیتال در مدت کمتری امکانپذیر است. علاوه بر این فاکتورهای زیر در مدت زمان درمان کاشت ایمپلنت تاثیر میگذارند:
ایمپلنت دندان یک درمان دائمی است و بعد از کاشت ایملپنت فرد میتواند تا سالیان سال از انها استفاده کند. ایمپلنت دندان معمولا بین ۲۰ تا ۲۵ سال دوام و ماندگاری دارد. با مراقبت دقیق و رعایت نکات بهداشتی این زمان بیشتر هم خواهد شد.
ایمپلنت فوری یک روش کاشت ایمپلنت است که در ان کاشت فیکسچر بلافاصله بعد از خارج کردن دندان قبلی یا کشیدن ریشه دندان انجام میشود و بعد از مدت کمی روکش نصب میشود.
ایمپلنت دیجیتال جدیدترین متد کاشت ایمپلنت دندان است که در آن از فناوریهای روز دنیا در طول درمان استفاده میشود. استفاده از فناوریهای دیجیتال تا حد زیادی احتمال بروز عوارض بعد از کاشت ایمپلنت دندان را کاهش میدهد. علاوه بر این ایمپلنت دیجیتال توانسته محدودیتهای کاشت ایمپلنت دندان را کمتر کند.
برندهای مختلفی در جهان ایمپلنت دندان را تولید میکنند. بهترین برندها مربوط به کشورهای اروپایی و آمریکایی است که کیفیت بالایی داشته و به همان میزان قیمت بالایی هم دارد. از برترین برندهای ایمپلنت دنیا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
هزینه کاشت ایمپلنت دندان با توجه به عوامل زیر تعیین میشود:
علاوه بر این اگر قبل از اجرای ایمپلنت و در زمان معاینه مشکلاتی چون پوسیدگی و عفونت وجود داشته باشد، هزینه درمان آنها نیز به هزینه کل کاشت ایمپلنت افزوده میشود. توصیه میکنیم برای اطلاع از قیمت دقیق ایمپلنت دندانهای خود با دندانپزشک مشورت کنید.
اگر به بهترین متخصص کاشت ایمپلنت مراجعه کنید اما مراقبتهای بعد از ایمپلنت را جدی نگیرید، به احتمال زیاد عوارض ایمپلنت را تجربه خواهید کرد. مراقبتهای بعد از کاشت ایمپلنت بسیار ضروری هستند و نقش مهمی در موفقیت این درمان دارند. اگر به تازگی کاشت ایمپلنت دندان انجام داده اید، رعایت نکات زیر را فراموش نکنید:
انجام ایمپلنت دندان به تجربه و تخصص بالایی نیاز دارد. به این ترتیب اگر قصد دارید جای خالی دندانهای از دست رفته خود را با ایمپلنت پر کنید، قبل از هر اقدامی باید به دنبال بهترین کلینیک ایمپلنت در تهران باشید. بهترین کلینیک برای کاشت ایمپلنت در تهران باید ویژگیهای زیر را داشته باشد:
با در نظر داشتن موارد بالا میتوانید بهترین پزشک برای کاشت ایمپلنت دندان را پیدا کنید. علاوه بر این شما میتوانید برای کاشت ایمپلنت به مطب دندانپزشکی دکتر هومن پاک نیت مراجعه کنید. دکتر پاک نیت دندانپزشک زیبایی با داشتن ۱۶ سال سابقه در حوزه خدمات کاشت ایمپلنت، طراحی لبخند و دندانپزشکی دیجیتال با استفاده از جدیدترین متدهای دنیا، کاشت ایمپلنت دندان شما را انجام خواهند داد. برای کاشت ایمپلنت در مطب دندانپزشکی دکتر پاک نیت میتوانید از خدمات مشاوره کاملا رایگان استفاده کنید.
آدرس: نیاوران، خیابان جماران، جم سنتر، طبقه ۱۰ واحد ۱۰۰۶
تلفن: ۲۲۲۸۵۰۸۶ – ۲۶۴۰۰۴۰۵ – ۴۰۲۲۸۰۶۶
تمامی حقوق این وب سایت محفوظ میباشد © 2023
طراحی و توسعه وب سایت توسط ادنگاه